ПРЕВЕНТИВНИ ПРЕГЛЕДИ

У недељу 26.05.2024 године од 8 часова до 17 часова радиће се превентивни прегледи у Дому здравља Мали Зворник под покровитељством Министрарства здравља. Том приликом,сви грађани и они без здравственог осигурања моћиће да ураде без заказивања превентивне прегледе планиране за ову недељу.

 

Радиће се превентивни прегледи деце,школског и предшkолског узраста од стране специјалисте физикалне медицине.

За одрасло становништво биће омогућени прегледи пнеумофтизиолога уз рендген снимак плућа по процени лекара. За популацију старију од 50 година и са пушачким статусом преко 30 година снимак плућа ће бити обавезан. Радиће се и лабораторијске анализе комплетне крвне слике,хормони штитасте жлезде(TSH,FT4,FT3) и PSA. Подсећамо наше грађане да је важно да се одазову на превентивне прегледе јер само тако ћемо подићи свест о очувању и унапређењу здравља. Превенција је веома важна у раној дијагностици и откривању болести а самим тим и сречавању настанка компликација.

Физијатријски прегледи деце у Дому здравља Мали Зворник радиће се у две смене од 8 часова до 17 часова од стране специјалиста физикалне медицине из ЗЦ Лозница и СБ Бања Ковиљача.

2011. Дом здравља Мали Зворник
By: Fresh Joomla templates